duminică, 19 august 2012

We like being Europeans !





We like being Europeans !


Asociatia Ares`el a fost partener  in proiectul "We like being Europeans ! la nivel national" al celor de la Black Sea - Caspian Sea International Fund, finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret in Actiune.
Reprezentare Turcia
Cristina Lunca, presedintele Asociatiei Ares'el a luat parte la seminarul organizat de catre Black Sea- Caspian Sea in cadrul proiectului " Partenership for democrasy" la Constanta in perioada 2-8 mai la Hotel Megalos, asociatia avand tot odata rolul de partener in acest proiect.
In cadrul acestui seminar desfasurat exclusiv in limba engleza au participatla simularea unei sedinte de consiliu al Europei, 30 de tinerii turci si romanii. Rolul presedintelui asociatiei noastre a fost acela de a reprezenta Turcia ca invitat la simularea sedintei de consiliu. Reprezentarea Turciei a fost pe cat de dificila pe atat de reusita si apreciata de tinerii turci, fiind aplaudata la scena deschisa.
La acest seminar au fost prezentii Decanul Universitatii de Istorie din Bucuresti, Consilierul Prefectului din Bucuresti, Consulul Turciei in Romania si Ambasatorul Turciei in Romania.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu