marți, 4 septembrie 2012

Comunicat de presa




     Comunicat de presă

                  
ORGANIZATOR :  ASOCIATIA ARES`EL                                  
 FINANTATOR  : DIRECŢIA JUDETEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET PRAHOVA       

 PARTENERI : ASOCIAŢIA VIITORUL TINERILOR , CLUB SPORTIV ŞCOLAR   NR. 1   
 PLOIEŞTI               



Asociaţia ARES`EL  are deosebita plăcere de a va comunica  inceperea proiectului „ Tineri Activi, Tineri Sănătoşi”! finanţat de DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET PRAHOVA.
Proiectul va fi realizat în parteneriat cu Asociaţia Viitorul Tinerilor şi Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 Ploieşti şi se va desfaşura în perioada 5.09.2012- 5.11.2012 . Acesta va cuprinde o competitie sportivă constând în 4 probe de atletism ( alergarea de viteză, alergarea de 200m, săritura în lungime şi aruncarea mingei de oina), între elevii a 2 şcolii din Ploieşti. La competitie vor participa cate 60 de elevi din 2 unităţi de învăţământ, dintre care vor fi premiaţi 12 elevi, primii 3 clasaţi de la fiecare probă din cele 4. Tot în cadrul proiectului se va desfasura un seminar informativ de o  zi  la Buşteni, Centru de Agrement- Vila Şoimul, pe tema importanţei practicării sportului în general şi a unei vieţi echilibrate. De acest seminar vor beneficia căştigatorii locului I şi II de la competiţia sportivă.      
       Prin proiectul nostru  se încearca pe langa promovarea unei vieţi echilibrate şi socializarea  dintre elevi de diferite statute sociale:  elevi romi, elevi din mediul urban, rural tocmai pentru a înlatura barierele ridicate între aceştia. Putem spune că la sfârşitul proiectului  cei 60 de elevii vor fi mult mai încrezatori în forţele proprii şi mult mai siguri pe tot ceea ce vor face în continuare atât în viaţa personală cât şi profesională.
Pentru orice detaliu referitor la proiect vă rugăm , să nu ezitaţi,  să ne contactaţi oricând la tel: 0720322895 Ionuţ Simion-Responsabil Acţiuni şi Proiecte sau la  adresa de mail: asociatia_aresel@yahoo.com 


      



                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu